Ο Σύλλογος Βιλών Ζακύνθου και η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ζακύνθου πραγματοποίησαν συνάντηση με στόχο την προώθηση των τοπικών προϊόντων στους επισκέπτες του νησιού. Συζητήθηκαν τρόποι ενίσχυσης της συνεργασίας μεταξύ τουρισμού και πρωτογενούς τομέα, αναδεικνύοντας προϊόντα όπως το ΠΟΠ ελαιόλαδο, το κρασί Verdea και το λαδοτύρι. Η αξιοποίηση της αυξανόμενης ζήτησης για αυθεντικές γαστρονομικές εμπειρίες μπορεί να ενισχύσει τόσο τους παραγωγούς όσο και τον τουρισμό της Ζακύνθου.
Περισσότερες πληροφορίες στον παρακάτω σύνδεσμο
Διαβάστε στο zantetimes.gr